صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » فنی و مهندسی » عمران  »  دانلود کارآموزی رشته عمران

دانلود کارآموزی رشته عمران

دانلود مقاله کارورزی با عنوان دانلود کارآموزی رشته عمران در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۵۰ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.

civil-internship

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دانشکده فنی و مهندسی گروه عمران

گزارش کار آموزی ۱ ( کارآموزی )
دانشجو: مهدی میرزا نژاد
استاد مربوطه: مهندس حبیبی
سرپرست کارآموزی : مهندس رفیعی

فصل اول:آشنایی کلی با مکان کارآموزی
۱-۱-محل کار آموزی اینجانب بنا به درخواست خود و راهنمایی استاد محترم جناب آقای مهندس مشیدی که از طرف سازمان مسکن انقلاب اسلامی نیز تعیین شده در کوی رضوی و همچنین مکانهای فرعی دیگر که در کمک به شناخت انواع ساختمان و رشته ی مربوطه که ساختمانهای بتونی می باشد در کوی امین ومکان دیگر دانشگاه در حال احداث سردشت می باشد که کلیه این کارگاهها در شهر اراک می باشد که هر کدام از این موارد به طور کامل توضیح داده می شود

۱-۲-مقاله کوی رضوی
مقاله کوی رضوی که یک مقاله ۱۴۲ واحدی میباشد که حدود ۸۵-۸۰ درصد آن به اتمام رسیده که شامل ۶ بلوک ۴ طبقه با پیلوت که دو بلوک آن به طور کامل ساخته شده و۳ بلوک دیگر در مراحل سفت کاری و نازک کاری و… می باشند وبلوک آخر در مراحل ساخت سقف وکف و دیوارچینی می باشد هستند . عوامل این شرکت و مقاله غبارتند از:
۱-پیمانکار:شرکت قدر ساز اراک به مدیر عاملی محمد جعفری ۲-رییس هییت مدیره: مهندس معمار آقای شعبان جعفری ۳-کار فرما:بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۴-ناظر مقاله: مهندس افشار ۵-سرپرست کارگاه :مهندس رفیعی ۶-معاون بخش مسکن :مهندس اطهری ۷-رییس بنیاد مسکن :جناب آقای مهندس ملکی
توضیحات دیگر:
در این کارگاه که مربوط به سازمان مسکن انقلاب اسلامی می باشد کلیه سقف ها از نوع سقف کامپوزیت یا سقف کاذب می باشد که دیگر اجزاء ساختمان مانند ساختمان های مثلا اسکلت فلزی با دیوارهای آجر بلوکی سفالی و گچ کاری و سفت کاری معمولی به کار برده شده است.درقسمت دیگر این کارگاه اسکلت فلزی ساخته شده ای قرار دارد که به دلیل عدم مقاومت درتیرهاوستون ها ودیگر عواملی چون :تغییر نقشه‌‌،،طولانی شدن ساخت آن و درنتیجه زنگ زدن کل اسکلت ودیگر عوامل،در حال تخریب می باشد .در مورد این نوع ساختمان ها(ساختمان های فلزی )با سقف کامپوزیت به طور کامل شرح داده خواهد شد.

فصل دوم:کلیات انجام یک مقاله ساختمانی
۲-۱-آماده کردن کارگاه:
پس از تحویل کارگاه ،پیمانکار باید بر اساس ظوابط و مندرجات قرارداد نسبت به آماده سازی کارگاه اقدام کند. آماده سازی اولیه به منظور استقرار عوامل اجرایی و شروع کار به شرح زیر است:

۲-۱-۱ تخریب ساختمان های موجود
ساختمان های موجود و قدیمی که در محدوده عملیاتی مقاله و در محل اجرا و استقرار بنا های جدید بوده و به منظور انجام کار ،تخریب آنها ضروری است،باید با نظر کارفرما طبق دستورات دستگاه نظارت اندازه گیری ،صورت مجلس و تخریب شوند .این موارد باید در مشخصات فنی خصوصی ذکر گردند.قبل از شروع به تخریب ساختمان ها باید مسایل ایمنی واصول فنی در مورد قطع و کنترل انشعابات خطوط آب،برق،تلفن و… با هماهنگی سازمان های مسئول مراعت گردد.در صورت لزوم باید مصالح حاصل ار تخریب مطابق نظر دستگاه نظارت دسته بندی و در محل های مناسب انبار شوند.

۲-۱-۲ تسطیح محوطه ،گودبرداری ها و زهکشی
چنانچه محوطه کارگاه دارای پستی و بلندیهای زیاد باشد به نحوی که مانع از شروع اجرای عملیات گردد پیمانکار باید با نظر دستگاه نظارت نسبت به تسطیح محوطه تا تراز مورد نظر و پاک کردن آن اقدام نماید.گودبرداری محل سازه ها باید با توجه به رعایت نکات ایمنی و حفظ ساختمان های موجود همجوار و رعایت مقررات و دستورالعملهای شهرداریها و وزارت کار صورت گیرد و تدابیر لازم هنگام گودبرداریها و حین عملیات ساختمانی در مورد حفاظت ساختمانهای همجوار اتخاذ گردد.

۲-۱-۳ نقاط نشانه و مبدا
برای پیاده کردن قسمت های مختلف مقاله وتعیین حدود قانونی کار و مرز عملیات قرارداد بر اساس نقشه های اجرایی ،مقدار کافی نقاط نشانه و مبدا از طرف کار فرما و دستگاه نظارت طی صورت جلسه ای هنگام تحویل زمین در اختیار پیمانکار قرار داده خواهد شد.
پیمانکار موظف است نسبت به حفظ و حراست این نشانه ها ضمن عملیات اجرایی و تا پایان کار و تحویل موقت اقدام نماید .در صورت نیاز پیمانکار موظف است بر اساس نشانه های اصلی نسبت به ایجاد نشانه های فرعی و کمکی اقدام نماید .این نشانه ها باید توسط پایه های بتونی حداقل ۱۵*۱۵ و ارتفاع ۷۰ سانتیمتر ساخته شود و حداقل ۲۰ سانتیمتر از آن ، از سطح زمین تسطیح شده اجرای عملیات بالاتر باشد

۲-۱-۴ پر کردن چاهها ،قنوات و قطع اشجار
چاههای آب و فاضلاب و قنوات متروکه که در محوطه عملیاتی مقاله واقع شده اند وپر کردن آنها ضروری است باید با نظر دستگاه نظارت پر و ساخته شوند.پاک کردن محوطه از ریشه درختان و اشجار باید بانظر دستگاه نظارت صورت گیرد .

۲-۱-۵ ساختمان ها و تاسیسات تجهیز کارگاه
پیمانکار باید بر اساس دستورالعملها و مشخصات مندرج در مشخصات فنی خصوصی و فهرست مقادیر وبها نسبت به اجرای ساختمان ها و تاسیسات مربوط به تجهیز کارگاه اقدام نماید .ساختمان های مربوط یه تجهیز کارگاه و تاسیسات مربوط باید دارای استحکام کافی و از نظر فضا جوابگوی نیازهای مقاله بوده و اصول ایمنی در آنها رعایت شده باشد.

۲-۱-۶ تحویل وکنترل مصالح
محل دپوی مصالح ساختمانی نظیر آجر،سیمان،شن و ماسه و آهن آلات باید در نقشه جانمایی کارگاه مشخص شود. کالاهای بسته بندی شده باید در محلهای سرپوشیده و انبارهای مناسب نگهداری و دپو شوند.مصالح خراب و نامرغوب کلأ نباید به کارگاه وارد شود،در صورت ورود مصالح نامرغوب پیمانکار باید بلافاصله آن را از کارگاه خارج سازد.مصالحی که در مرغوبیت آن شک وتردید باشد نیز باید مورد ارزیابی و آزمایش قرار گیرد تا در صورت اثبات عدم مرغوبیت سریعأ از کارگاه خارج شود.ممکن است مصالح پای کار به هر دلیل بر اثر توقف زیاد در کارگاه بموقع مصرف نشود و در نتیجه خواص خود را از دست بدهد یا کلأ درمشخصات آن تغییر حاصل گردد. در این قبیل موارد باید با حصول اطمینان از کیفیت این مصالح نسبت به استفاده از آنها اقدام گردد.به طور کلی تمامی مصالح باید قبل از مصرف، کنترل و مناسب بودن آن مورد تایید قرار گیرد.

۲-۱-۷ سایر موارد
چنانچه مواردی در طرح پیش بینی شده باشد و شرایط خاص مقاله رعایت آن موارد را الزامی نماید، باید این موارد در مشخصات فنی خصوصی منعکس گردد

و………..

فهرست مطالب
فصل اول:آشنایی کلی با مکان کارآموزی ۵
فصل دوم: کلیات انجام یک مقاله ساختمانی ۸
فصل سوم:توضیح وانتقاد از کارگاه کوی رضوی بر اساس عکسها ۱۱
فصل چهارم : نماسازی ۲۶
فصل پنجم : کاشی و سرامیک کاری ۴۲


تعداد صفحات : 50 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود