صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » فنی و مهندسی » عمران  »  مقاله آزمایشگاه تکنولوژی بتن

مقاله آزمایشگاه تکنولوژی بتن

دانلود تحقیق و مقالات رشته عمران و معماری و ساختمان با عنوان دانلود مقاله آزمایشگاه تکنولوژی بتن در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۹ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.


مقاله آزمایشگاه تکنولوژی بتن
موضوع : بتن سبک

«بتن سبک »
بتن سبک طبق تعریف مؤسسه بتن آمریکا ( ۸۷-R 116 ACI ) عبارتست از «بتنی که وزن مخصوص آن به طور محسوسی کمتر از مخصوص بتنی است که با سنگدانه های طبیعی یا شکسته  ساخته می شود. » بتن دانه سبک در سه نوع طبقه بندی می شود که عبارتند از : بتن سبک ناسازه ای ،  بت سبک سازه ای ، بتن سبک متوسط
ـ بتن سبک ناسازه ای که معمولاً بعنوان جداسازهای سبک مورد استفاده قرار می گیرد ،  دارای جرم مخصوصی کمتر از   می باشد . با وجود جرم مخصوص کم ، مقاومت فشاری آن حدود ۳۵/۰ تا ۷ نیوتن بر میلی متر مربع است دو نوع از معمولترین سنگدانه های مورد مصرف در این نوع شامل پرلیت (نوعی سنگ آذرین) و ورمیکولیت ( ماده ای با ساختار ورقه ای شبیه سیکا ) هستند .
ـ بتن های سبک سازه ای  دارای مقاومت و وزن مخصوص کافی می باشند ،  به گونه ای که کاربرد آنها را در اعضای سازه ای مجاز می سازد . این بتن ها عموماً دارای جرم مخصوص بین ۱۴۰۰ الی ۱۹۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب بوده و حداقل مقاومت فشاری تعریف شده برای آنها معادل ۱۷ نیوتن بر میلی متر مربع است . در بعضی حالات امکان افزایش  ماقومت  تا ۶۰ نیوتن  بر میلی متر مربع نیز وجوددارد. در مناطق زلزله‌خیز ، آیین نامه ها ، حداقل مقاومت فشاری بتن سبک را به ۲۸ نیوتن بر میلی متر مربع محدود می کنند . بتن سبک اغلب بعنوان جایگزینی مناسب و مکمل برای بتن معمولی و به منظور کاهش وزن سازه به کار می رود هرچند مقاومت فشاری نهایی آن در مقایسه  با بتن های معمولی مقدار کمتری است ، معممولاً افزایش هزینه ناشی از اعمال تجهیزات ویژه در ساخت بتن سبک به ازای هر متر مکعب ، با کاهش بار مرده و افزایش مقاومت بتن در مقابل آتش سوزی جبران می شود . کاهش بار مرده در سازه موجب کاهش ابعادی ساختمان ،  کاهش ابعاد پی های منفرد و کاهش عرض پی های زیر دیواره ابعاد ستون ها ، تیره ها و همچنین کاهش ضخامت سقف می گردد . این کاهش در جرم بتن مصرفی (کاهش در وزن مخصوص و جرم یکسان است )
موجب صرفه جویی در هزینه ساخت اعضای فوق الذکر و جبران اضافه هزینه ناشی از  ساخت بتن سبک خواهد شد. علاوه بر این ، عایق سازی صوتی و حرارتی  آن به گونه ای است که در اکثر موارد استفاده از لایه های اضافی جهت عایق بندی جزیی و مالکی را منتفی می سازد که خود از لحاظ اقتصادی به صرفه خواهد بود .

دسترسی به مواد اولیه :
در جهان ، فقط در مناطق محدودی معادن کافی برای سنگدانه های سبک طبیعی که برای ساخت بتن سبک مناسب باشندوجود دارد حال آنکه ، دسترسی به رس ، شیل فراسلیت  با کیفیت مناسب برای مقاصد بتن سازی در کانهای مختلف ، امکان پذیر است . سنگدانه های طبیعی علاوه ، بر کمبود  منابع قابل دسترسی ،  در بعضی از خصوصیات  نظیر دانه بندی ،  میزان خالص بودن ، غاری بودن از مواد آلی ، مقاومت در برابر یخ زدگی دارای نواقص و کمبودهایی می باشند که سنگدانه های سبک مصنوعی برای ساخت بتن سازه ای به سرعت در حال پیشرفت  است ، بخصوص که امروز ، امکان ساخت سنگدانه ها از مصالح  مختلف و همچنین طراحی فرایند تولید آنها به گونه ای که واجد خصوصیات  ویژه باشد ، وجوددارد . این خواص به گونه ای تنظیم و طراحی می شدند که ویژگی مورد نظر در بتن ساخته شده از این نوع سنگدانه خاص کاملاً مشهود باشد کیفیت سنگدانه ها متاثر از خواص نظیر ضریب انتقال حرارتی ، مقاومت فشاری ، مقاومت خمشی مقاومت پیوستگی مقاومت در مقابل یخ زدگی ، مقاومت  در برابر سولفاتها ، مدول ارتجاعی ، میزان انقباض و پایداری حجمی، خواص خزشی و خصوصیات مشابه است .


تعداد صفحات : 9 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود