اصول پرورش طیور گوشتی

Principles poultry meat

اصول پرورش طیور گوشتی

پیشگفتار:
وضعیت تولید مواد غذایی در دنیای امروز بخصوص در کشورهای جهان سوم یکی از مسائل بغرنج اجتماعی به شمار می رود و طبق پیش بینی این مسئله در آینده نزدیک تولید اشکالات و تنش های اجتماعی بیشتری خواهد بود زیرا روز به روز به ویژه در کشورهای فقیر و عقب مانده افزوده می گردد.
طبق مطالعات تاریخی جمعیت کره زمین در ۴ هزار سال قبل از میلاد مسیح در حدود ۳۰ میلیون نفر بوده است (۲۰/۱ جمعیت فعلی هندوستان) و ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد به ۲۰۰ میلیون نفر رسید، این جمعیت با افزایش ملایم به مرور بیشتر شد، به طوری که در سال ۱۶۰۰ میلادی به ۵۰۰ میلیون و در سال ۱۸۲۵ به یک میلیارد نفر بالغ گردید. از اوائل قرن بیستم افزایش جمعیت جهان به نحو چشمگیری افزایش یافت به طوری که در سال ۱۹۸۰ به رقمی در حدود ۵/۴ میلیارد نفر رسید. این روند رشد جمعیت در دنیا هم چنان با سرعت ادامه دارد به طوری که هم اکنون در هر ساعت ۸۷۰۰ نفر به جمعیت دنیا اضافه می گردد بدین ترتیب به طوری که پیش بینی می شود در سال ۲۰۰۰ سال جمعیت دنیا به رقمی بین ۶ – ۷ میلیارد نفر بالغ خواهد شد. از سوی دیگر به علت بهبود بهداشت و روش های پیشگیری از بیماری در سال های اخیر درصد تلفات و مرگ و میر به حد قابل توجهی کاهش یافته است و حد متوسط عمر در کشورهای مختلف افزایش پیدا نموده است به عنوان مثال در ۲۰۰ سال قبل حد متوسط سن انسان ۳۳ سال بود حال آن که در عصر حاضر در بیشتر کشورهای اروپایی عمر متوسط بشر به حدود ۷۰ سال رسیده است. متاسفانه بیشترین افزایش جمعیت دنیا در نقاطی است که از نظر مواد غذایی در کمبود و فقر هستند و امکانات افزایش تولید مواد غذایی به تناسب افزایش جمعیت در آن ها وجود ندارد از این رو کم غذایی در این گونه جوامع به مرور تبدیل به گرسنگی و مرگ و میر دسته جمعی شده است.
به طوری که در دو سال گذشته میلیون ها نفر اسنان مظلوم و محروم در اتیوپی و بنگلادش و دیگر کشورهای آفریقایی و آسیایی از گرسنگی تلف شده اند بدون این که وجدان ملل متمدن به در آید. طبق آمار سازمان های بین المللی از جمعیت ۶ میلیاردی فعلی ۵۰۰ میلیون نفر دارای تغذیه بیش از حد لزوم و ۵/۱ میلیارد نفر دارای تغذیه کمتر از حد لزوم بوده و حتی دچار گرسنگی مزمن و عوارض ناشی از آن هستند.

فهرست مطالب:
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول:
الف) انتخاب جوجه
ب) سلامت جوجه
ج) بیماریهای میکروبی
د) بیماریهای دسته مایکوپلساماها
هـ) علائم جوجه سالم
فصل دوم: 
الف) نژادهای مخصوص جوجه گوشتی
ب) نژاد نیوهمپشایر
ج)  نژاد سوسکس
د ) -نژاد کورنیش
فصل سوم:
الف) وسایل مورد نیاز برای پرورش جوجه گوشتی
ب) وسایل مورد نیاز 
ج) فضای مورد نیاز
د) دستگاه تهیه حرارت
فصل چهارم: 
الف) طرز نگهداری جوجه گوشتی
ب) ضدعفونی کردن لانه
ج) انتخاب بستر
د) آماده نمودن تشکیلات برای ورود جوجه
هـ) حرارت ماشین مادر
خ) حرارت سالن مخصوص نگهداری جوجه
ر) برنامه نگهداری جوجه ها
فصل پنجم:
الف) مارکتینگ جوجه گوشتی
ب) روش های مختلف جوجه کبابی
ج) فروش به طور زنده
هـ) فروش مرغ های سر بریده
خ) اصول کشتار جوجه کبابی
فصل ششم:
الف) احتیاجات غذایی جوجه کبابی
ب) ویتامین ها در جیره غذایی جوجه های کبابی
ج) ویتامین A‌ 
هـ) ویتامین D
خ) ویتامین E
د) ریبوفلاوین
ذ) پانتوتنیک اسید
ر) نیاسین
ز) کولین
ع) بیوتین
غ) فولاسین
ف) ویتامین B6
ق) ویتامین B12
ژ) ویتامین تینامین
منابع

فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 41

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط