مقاله شباهتها و تأثیرات متناوب هنر مفهومی و گرافیک محیطی و تأثیر رنگ بر آن

دانلود مقاله شباهتها و تأثیرات متناوب هنر مفهومی و گرافیک محیطی و تأثیر رنگ بر آن

چکیده :

در این مجموعه سعی نموده ایم شباهت ها و تأثیرات هنر مفهومی و گرافیک و تأثیر رنگ در آن را مطرح نماییم . بطوری که ابتدا گرافیک محیطی را توضیح داده و شباهتهای آن با هنر  مفهومی و به شرح اثر رنگ در گرافیک محیطی می پردازیم .

انسان به واسطه ی گرافیک محیطی با محیط پیرامون خود سخن می گوید . و با دیگران ارتباط برقرار می کند . گرافیک محیطی در ایجاد فضای مطلوب و دلنشین برای افراد جامعه نقش مؤثر دارد.

طراحان شهری برای ساخت فضای جدید اولین سوالی را که باید مورد توجه قرار دهند این است که فضا چه رنگی است . رنگها را می توان با یکدیگر و با دیگر ایده ها در هم امیخت تا فضای متنوع تری تولید شود.

رنگها نیروها و انرژی های درخشنده ای هستند که چه اگاه و چه نا خوداگاه روی ما اثر مثبت و منفی خواهند داشت .

به طوری که رنگها در اجناس، مکان ها و بسیاری چیز ها اثر مستقیم دارند و باعث جلب توجه قرار خواهند گرفت .. علائم راهنمایی و رانندگی چراغ روشنایی ، صندوق پست ، تابلوی اسم  خیابانها …. تمام اینها در ارتباط با هم هستند و اثر طرفداران در دید عموم می گذارد. که به وسیله رنگ گذاری می توان آنها را دلپذیر و زیبا تر نشان داد. گرافیک محیطی فضا و محیط زندگی را زیبا تر ، با نشاط تر می سازد و به محیط شهری نظم و انسجام می بخشد.

هدف از بیان این رساله القای بعضی از مسائل به مخاطب می باشد. در درجه اول گرافیک محیطی مد نظر می باشد. که یکی از عوامل اساسی برای ارتقای کیفیت انتخاب افراد از محصولات گوناگون می باشد و در این زمینه به محیط اطراف که تأثیر به سزایی در سلیقه و انتخاب عموم دارد اشاره کرده و در این قسمتهای مختلف به زیبایی  شهری و محیطی که در افکار افراد تأثیر دارد . اشاره کردیم که رنگ یکی از مهمترین و اساسیترین موضوع در این زمینه می باشد.

برای انتخاب ضرورت طرح این مقاله افراد گوناگون به صورتهای مختلف نظرها و عقاید متفاوتی دارند در این قسمت نظر و دید شخصی اینجانب راجع به تأثیر گرافیک محیطی بر افراد ساکن در یک منطقه شخصی می شود.

اولین نکته در این قسمت این میباشد که توجه بر گرافیک محیطی توسط طرفین باعث بهبود و ارتعای کیفیت عرضه کالا به افراد می گردد که مهمترین بخش زیبابب محیط را شامل می شود که در انتخاب بشر از اول پدید آمدن زندگی و حیات بشری مد نظر بوده است . به طور مثال : در یک فروشگاه که عموم افراد در آن رفت و آور دارند توجه به محیط و گرافیک در دوره اول قرار می گیرد به فرض اگر در یک مکان عمومی ازطراحی و رنگ آمیزی روشن و شاد استفاده کنیم مخاطبان از نظر روانی و محیطی حالتی آرامش بخش را دریافت می کنند که در انتخاب و خرید محصولات تاثیر بسزایی دارد ولی عکس این موضوع باعث می شود که فشار کاری و زندگی روزمره همراه با رنگهای و طراحی های نامناسب باعث شود که فرد در انتخاب خود دچار استرس شود و کیفیت فروش آن فروشگاه به مرور زمان کاهش پیدا کند زیرا خریدار از انتخاب محصولات نامناسب که بر اثر ناملایمات آن مکان بوده است راضی نمی گردد و مکان خرید خود را عوض کند

مقدمه:

طبیعت زیبا را هر فصل چهره ای و هر روز بدعتی است . هر کجای این عالم را چنان تنوع زیبایی در هم تکیده که گاه در منطقه ای شاهد درخشش انوار زیبای خورشید بر روی ساقه های طلایی گندم هستیم و در مکانی دیگر بارش برف را در دشت ها نظاره می کنیم . این تنوع و دگرگونی طبیعت درس زندگی بیاموزیم ؟ چرا زیبایی ها طبیعت  و جلوه های رنگ در بهار را به شهرهای خود و به قلب هایمان دعوت نکنیم ؟

زیبایی را پایانی نیست و انسان فطرتأ زیبا جوست به گونه ای که هرگز از دیدار زیبایی ها خسته نمی شود.

بیایید با هم در کنار هم زیبایی و آراستگی را ابتدا در دلهایمان و سپس رفتارمان و نیز در شهر ها و فضا های خارجی به ارمغان ببریم .

به راستی در این قرن ماشین زده تا چه حد نیازمند ارامش و هم نشینی با طبیعت است. هیچ یک از ما بی نیاز از تمدد اعصاب، نیستیم و چه خوب است که در خیابانها و شهر هایمان در میان گل ها ی رنگارنگ بهاری ، به نوای خوش پرندگان و صدای دل نشین جویباران گوش بسپاریم .

این تاثیر گذاری حکم می کند که به احساسات خود احترام بگذاریم و در پی آن به زیبایی محیط خود اهمیت دهیم و از یاد نبریم که زینت محیط لزومأ زیبایی نیست و با هزینه مترادف است . اما زیبایی و سبک آن هزینه ای در بر ندارد . میتوان با نگاهی آمیخته با ذوق محیط زندگی و شهرمان را به سمت زیباتر شدن سوق دهیم.

فرایند بازسازی و طراحی محیط نیازمند وقت و هنرمندی فراوان است تا حاصل کار با سبک بنا و محیط همراه با معماری ان و به طور کلی ، با حال و هوای ان متناسب باشد.

فهرست مطالب

چکیده ۱
مقدمه ۳
فصل اول
پروپژال
فرضیه ۶
فصل دوم
ادبیات موضوعی
گرافیک محیطی گلی ۹
دیدگاه برخی از اساتید پیرامون گرافیک محیطی ۱۰
فصل سوم
هنر مفهومی و گرافیک محیطی ۱۴
مشخصات اصلی گرافیک محیطی ۲۱
گرافیک‌ محیطی‌ و تبلیغات‌ فرهنگی ۲۳

گرافیک محیطی ، تصویر جامعه ۲۷
عوامل موثر در بالا بردن سواد بصری ۳۷
اخبار بصری ۳۸
خواص رنگ ۴۰
رنگ و القای روحیات ۴۱
فضای سبز ، مکمل آرامش شهروندان ۴۸
فصل چهارم
نتیجه گیری

بی قانونی در گرافیک محیطی ۵۰
منابع ۵۳


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 56

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط