مقاله دوربین های مدار بسته و انتقال تصویر

دانلود مقاله دوربین های مدار بسته و انتقال تصویر CCTV DVR چیست تحقیق مقالات دوربین های مدار بسته تحقیق دوربین های مدار بسته مقاله در مورد دوربین های مدار بسته دانلود مقاله بررسی دوربین های مداربسته و انتقال تصویر مقاله در مورد دوربین های مدار بسته pdf دانلود مقاله دوربین مدار بسته مقاله درباره دوربین مدار بسته مقاله در رابطه با نصب دوربین مدار بسته

Paper Surveillance cameras and Transmitters

پیشگفتار

امروزه در مراکز صنعتی و اداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت بر کار کارکنان یا کارگران در جهت کنترل و مدیریت بهتر و کارآمدتر به وفور از سیستمهای تلویزیونی مداربسته (closed cctv) (circuit TV) استفاده می شود. این سیستمها به عنوان سیستم های کنترل تصویری نیز نامیده می شوند. گاهی نیز از این سیستم ها با مخفف CCVE (تجهیزات ویدئویی مداربسته) یاد می شود. در محل هایی مانند بانک ها- ادارات- دانشگاهها- کارخانجات- فروشگاههای بزرگ- فروشگاههای فروش اجناس گرانقیمت مانند طلافروشی ها- در سوپرمارکت های بزرگ و در کنترل ترافیک خیابان ها و چهارراه ها این سیستم ها را می توان نصب و مورد استفاده قرار داد. استفاده از این سیستم ها درمنازل مسکونی رواج چندانی نیافته است ولی با پا به عرصه گذاشتن سیستم های تصویری که قادرند حرکت را در محدوده تحت نظارت سیستم تشخیص و اعلام خطر نمایند یا توسط سنسورهای خاصی تحریک شده و شروع به ضبط فیلم از محل بنمایند ا­نتظار می رود که استفاده از این سیستم ها در منازل مسکونی نیز گسترش بیابد. به اینگونه سیستمها هم اکنون اصطلاح دزدگیر تصویری اطلاق می شود.. به دلیل اهمیت امنیت در این مراکز  این موضوع را انتخاب کرده و در این مقاله به معرفی تجهیزات  دوربین های مدار بسته  از قبیل Quad-DVR، دستگاه مالتی پلکسر و غیره  و مزایای استفاده از دوربین های Speed done و سیستم های CCTV و فناوری های مورد استفاده در دوربین های امنیتی می پردازیم.

چکیده

امروزه استفاده از سیستم های نظارت تصویری به عنوان یکی از پارامترهای مهم مدیریت در مراکز صنعتی واداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت بر کار کارکنان و عملکرد مطلوب تجهیزات در جهت کنترل و مدیریت کارامد رایج می باشد.

این سیستم ها که با نام سیستم های مدار بسته(CCTV)معروف است گاه با نام مخففCCVT(تجهیزات ویدیویی مدار بسته)نیز از ان یاد می شود.

مقدمه

اصول کار سیستم های CCTV به این صورت است که ا­بتدا تصاویر توسط دوربین های مداربسته دریافت شده و برای نمایش و پخش به مانیتور یا تلویزیون انتقال داده می شود. همچنین برای ضبط و یا تغییر نحوه نمایش روی مانیتور و پخش همزمان تصاویر دوربین ها روی مانیتور و کنترل از راه دور دوربین ها نیز تجهیزات و امکاناتی وجود دارد. چون تصاویر دریافت شده از این سیستمها برای بینندگان محدودی می باشد لذا به آنها تلویزیون مداربسته می گویند برخلاف تلویزیون عمومی (Broadcast TV) که جهت پخش تصاویر برای عموم می باشد. با توجه به تنظیماتی که روی دوربین ها و سایر تجهیزات می توان انجام داد این سیستم ها در شرایط جوی متفاوت و در روز و شب نیز کارآیی خوبی دارند.

فصل اول

معرفی تجهیزات دوربین های مدار بسته

 امروزه در مراکز صنعتی و اداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت بر کار کارکنان یا کارگران در جهت کنترل و مدیریت بهتر و کارآمدتر به وفور از سیستمهای تلویزیونی مداربسته (closed cctv) (circuit TV) استفاده می شود. این سیستمها به عنوان سیستم های کنترل تصویری نیز نامیده می شوند. گاهی نیز از این سیستم ها با مخفف CCVE (تجهیزات ویدئویی مداربسته) یاد می شود. در محل هایی مانند بانک ها- ادارات- دانشگاهها- کارخانجات- فروشگاههای بزرگ- فروشگاههای فروش اجناس گرانقیمت مانند طلافروشی ها- در سوپرمارکت های بزرگ و در کنترل ترافیک خیابان ها و چهارراه ها این سیستم ها را می توان نصب و مورد استفاده قرار داد. استفاده از این سیستم ها درمنازل مسکونی رواج چندانی نیافته است ولی با پا به عرصه گذاشتن سیستم های تصویری که قادرند حرکت را در محدوده تحت نظارت سیستم تشخیص و اعلام خطر نمایند یا توسط سنسورهای خاصی تحریک شده و شروع به ضبط فیلم از محل بنمایند ا­نتظار می رود که استفاده از این سیستم ها در منازل مسکونی نیز گسترش بیابد. به اینگونه سیستمها هم اکنون اصطلاح دزدگیر تصویری اطلاق می شود. اصول کار سیستم های CCTV به این صورت است که ا­بتدا تصاویر توسط دوربین های مداربسته دریافت شده و برای نمایش و پخش به مانیتور یا تلویزیون انتقال داده می شود. همچنین برای ضبط و یا تغییر نحوه نمایش روی مانیتور و پخش همزمان تصاویر دوربین ها روی مانیتور و کنترل از راه دور دوربین ها نیز تجهیزات و امکاناتی وجود دارد. چون تصاویر دریافت شده از این سیستمها برای بینندگان محدودی می باشد لذا به آنها تلویزیون مداربسته می گویند برخلاف تلویزیون عمومی (Broadcast TV) که جهت پخش تصاویر برای عموم می باشد. با توجه به تنظیماتی که روی دوربین ها و سایر تجهیزات می توان انجام داد این سیستم ها در شرایط جوی متفاوت و در روز و شب نیز کارآیی خوبی دارند.

 ۱-۱ DVR چیست و معرفی آن؟

Digital Video Recoder دستگاهی است که تصاویر را به صورت دیجیتال بر روی حافظه های دیجیتال، مانند دیسک های فلش یا هارددیسک ها ذخیره می کند که با در نظر داشتن افزایش ظرفیت و کاهش قیمت این نوع از حافظه ها، امروزه سیستم های DVR توانایی ضبط زمان بیشتری از تصاویر را در مقایسه با ضبط کننده های آنالوگ (VCR) که امکان ذخیره تصاویر بر روی کاست های ویدئویی را داشتند، فراهم می آورند.

۱-۱-۱٫ فاکتورهای مهم در ا­نتخاب DVR

براساس کاربرد در مقاله های مختلف فاکتورهایی که در انتخاب سیستم DVR مؤثر می باشند عبارتند از:

۱) تعداد دوربین های قابل پشتیبانی

۲) نرخ فریم در ثانیه (fps)

۳) فناوری فشرده سازی تصویر

۴) ظرفیت حافظه های مورد پشتیبانی

۵) قابلیت کنترل از راه دور

۶) قابلیت تشخیص حرکت (motion dectection)

۷) توانایی زمانبندی (scheduling)

۸) توانایی ضبط تصاویر روی CD یا DVD توسط CD/DVD به عنوان نسخه های پشتیبان

۹) قابلیت اتصال حافظه های Flash

فهرست

 پیشگفتار ۳

چکیده ۴

مقدمه. ۵

فصل اول.. ۶

۱-۱ DVR چیست و معرفی آن؟. ۸

۱-۱-۱٫ فاکتورهای مهم در انتخاب DVR.. 8

۱-۲-۱-۱ قابلیت کنترل از راه دور ۹

۲-۲-۱-۱ قابلیت تشخیص حرکت… ۱۰

۳-۲-۱-۱ سنسور حسگر حرکت همراه با دوربین.. ۱۱

۳-۱-۱ سیستم های DVR از دو دیدگاه قابل بررسی هستند. ۱۱

۲-۳-۱-۱ عملکرد. ۱۳

۲-۱ Quad (کواد) چیست؟. ۱۳

۳-۱ دستگاه مالتی پلکسر (Multiplexer)  چیست؟. ۱۴

۴-۱ معرفی انواع دوربین ها ۱۴

۱-۴-۱ دوربین های آنالوگ… ۱۴

۲-۴-۱ دوربین ثابت… ۱۵

۳-۴-۱ دوربین متحرک… ۱۵

۱-۳-۴-۱ مزایای استفاده از دوربین های Speed Dome. 16

۴-۴-۱ معرفی دوربین های مداربسته دید در شب… ۱۷

۵-۴-۱ دوربین های مداربسته PTZ. 18

۶-۴-۱ دوربین مداربسته صنعتی.. ۱۹

۷-۴-۱ دوربین مداربسته دام. ۱۹

۸-۴-۱ دوربین تحت شبکه-IPCamera. 20

فصل دوم. ۲۱

سیستمهای (CCTV) 21

۱-۲ سیستمهای (CCTV) 22

۱-۲-۲ دوربین رنگی و مونوکروم. ۲۴

۲-۲-۲ شکل ظاهری دوربین مورد استفاده ۲۵

۱-۲-۲-۲ منبع تغذیه سیستم های AC MAIN SYSTEM…. ۲۵

۲-۲-۲-۲  ۱۲SYSTEM V DC.. 26

۳-۲-۲-۲ CABLE SINGLE. 26

۳-۲ کارآیی دوربین ها ۲۶

۴-۲ فن آوری های مورد استفاده در دوربین امنیتی.. ۲۷

۱-۴-۲ DYNAMIC RANGE WIDE. 27

۲-۴-۲ تقویت کردن تصویر: IMAGE ENHANCER.. 27

۳-۴-۲ بالانس سفیدی تصویر. ۲۸

۴-۴-۲ تصحیح اتوماتیک سیگنال.. ۲۸

۵-۴-۲ تصحیح اتوماتیک حساسیت… ۲۸

۶-۴-۲ تصحیح لرزش…. ۲۹

۷-۴-۲ تصحیح حداکثر حساسیت… ۲۹

۸-۴-۲ دید در شب… ۲۹

۹-۴-۲ فیلتر کردن نقاط خاص از دید دوربین.. ۳۰

۱۰-۴-۲ دیگر فن آوری های مورد استفاده در دوربین ها ۳۰

پیوست… ۳۱

منابع.. ۳۲


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 35

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط