دانلود گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ریخته گری دانلود گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری گزارش کارآموزی ریخته گری چدن کارورزی گزارش کارآموزی ریخته گری فولاد گزارش کارآموزی ریخته گری رایگان گزارش کارآموزی ریخته گری رایگان گزارش کار کارآموزی ریخته گری گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری چدن دانلود رایگان گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری مقاله کارآموزی ریخته گری دانلود مقاله کارآموزی ریخته گری

Casting workshop training report

 

موضوع : گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری
فهرست مطالب 
۱) مقدمه ۶
۲) آشنایی با کارگاه ریخته گری ۸
۳) ماهیچه سازی ۱۵
۴) عناصر اصلی ذوب ۱۷
۵) بازرسی و کنترل کمی و کیفی ۱۹
۶) انواع قالب های ریخته گری ۲۰
۷) عیوب ریخته گری ۲۲
۸) خواص عمومی ماسه های قالب گیری ۲۳
۹) مواد قالب و ماهیچه ها برای قالب های دائمی ۲۵
۱۰) بررسی ماسه های ریخته گری ایرانی ۲۸
۱۱) چدن خاکستری ۳۱
۱۲) عملیات حرارتی چدن ها
دانلود گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری
گزارش کار‌آموزی کارگاه ریخته گری
مختصری از کارآموزی:
کارگاه ریخته گری شامل دو قسمت قالبگیری و ذوب می باشد که در مورد هر قسمت توضیح داده می شود.
– قالبگیری :
– ابزار آلات این قسمت عبارتند از : مواد قالبگیری، انواع درجه، محل، جعبه ابزار و مخلوط کن ماسه قالبگیری، که توسط این ابزار آلات و مواد، مدل مورد نظر توسط دانشجویان قالبگیری شده و برای ذوب ریزی آماده می گردد.
– مواد قالبگیری :
– مواد قالبگیری کارگاه : ماسه سیلیسی با دانه بندی AFS60 و بنتونیت، پودر زغال و آب می باشد که برای آماده سازی و مخلوط کردن مواد فوق از دستگاه میکسر ماسه قالبگیری که ظرفیت آن kg 150 می باشد، استفاده می گردد.
نحوه مخلوط کردن و آماده سازی مواد قالبگیری به این صورت است که بعد از ریختن ماسه در میکسر به ترتیب ۵% بنتونیت، ۵% آب و ۲% پودر زغال به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه عمل مخلوط کردن را ادامه می دهند که پس از آن مخلوط ماسه قالبگیری، آماده قالبگیری می باشد.
درجه :
درجه محفظه ای است که در آن مواد قالبگیری فشرده می شود و دارای اندازه، شکل هندسی و نیز جنس های مختلفی (چوب، آلومینیوم، چدن و فولاد) می باشند. خصوصیتی که در انواع درجه ها ثابت است جفت بودن آنها است که همگی از یک جفت نری و مادگی تشکیل شده اند . اندازه و شکل هندسی درجه ها با توجه به اندازه مدل انتخاب می شوند.
مدل : مدل شکل تقریبی قطعه مورد نظر است.
جعبه ابزار قالبگیری:
جعبه ابزار قالبگیری، شامل ابزار آلات مورد نیاز برای قالبگیری دستی می باشد که شامل کوبه دو طرفه (دستی)، الک ماسه، ابزار قاشقی، سرکج (پاشنه ای)، کیسه پودر تالک (پودر جدایش)، لوله راهگاه، خط کش فلزی و سیخ هوا می باشد.
ذوب :
قسمت ذوب کارگاه شامل کوره های ذوب و وسایل ذوب گیری می باشد.
کوره های بوته ای (زمینی) :
کوره بوته ای جهت ذوب فلزات غیر آهنی و چدن بکار می رود و نحوه کار آن به این صورت است که مواد بار را داخل بوته ریخته و بوته را توسط ابزار دو طرفه داخل محفظه کوره روی زیر بوته ای قرار می دهند، مواد سوختی (مازون، گازوئیل) را توسط فارسونگاه و هوای فشرده به صورت پودر به داخل محفظه کوره فرستاده و آن را مشتعل می کنند. شعله به دور بوته چرخیده و از قسمت فوقانی آن خارج می گردد. در اثر انتقال حرارت از جداره بوته به مواد بار، مواد بار ذوب می شود.
جداره کوره به شکل استوانه ای است که قسمت خارجی آن ورق فولادی رول شده است که روی سه پایه فولادی قرار گرفته است. داخل ورقه فولادی آجر نسوز شاهوتی چیده می شود . جنس بوته اغلب کاربید سیلسیم (SIC) و بندرت گرافیک می باشد.
کوره های شعله ای (دوار) :
کوره شعله ای اکثراً در کشور ایران برای ذوب انواع چدن ها استفاده می شود و نحوه کار آن به این صورت است که مواد بار (شارژ) را از انتهای کوره (قسمت خروجی مواد احتراق) وارد کوره می کنند و سوراخ هایی که در قسمت شکم کوره وجود دارند را توسط ماسه قالبگیری پر می کنند. مواد سوختی که (مازوت یا گازوئیل) توسط فارسونکاه و هوای فشرده به صورت پودر از قسمت ابتدایی کوره وارد شده و آن را منتقل می کند.

فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 34

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط