صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » مقاله » عمران و معماری  »  دانلود مقاله نقشه برداری

دانلود مقاله نقشه برداری

دانلود مقاله نقشه برداری دانلود مقاله نقشه برداری زیرزمینی تحقیق مقاله جزوه مقاله دانلود مقاله نقشه برداری با ترجمه دانلود مقالات نقشه برداری دانلود تحقیق نقشه برداری دانلود مقاله isi نقشه برداری دانلود رایگان مقالات نقشه برداری تحقیق در مورد دوربین نقشه برداری تحقیق درباره دوربین نقشه برداری

Paper mapping

 

نقشه برداری تعاریف و اصطلاحات اساسی نقشه برداری
 فهرست مطالب
فصل اول :  تعاریف و اصطلاحات اساسی نقشه برداری
فصل دوم :  اشتباه و خطا در نقشه برداری
فصل سوم : اندازه گیری فاصله
فصل چهارم : زاویه
فصل پنجم : آذیموت ، ژیزمان ، بیرینگ و زاویه های حامل
فصل ششم : مساحی
فصل هفتم : تراز یابی
فصل اول :  تعاریف و اصطلاحات اساسی نقشه برداری
 
نقشه برداری و نقشه : نقشه برداری علمی است که ریاضیات را با فنون اندازه گیری و هنر ترسیم توأم نموده و به وسیله ی آن قطعاتی از سطح زمین را با کلیه ی عوارض آن در روی صفحه ی افقی نمایش می دهد ، پس نقشه تصویر افقی منطقه ای با مقیاس کوچک بر روی یک صفحه می باشد .
واضح است که برای نمایش عوارض در روی یک صفحه احتیاج به یکسری عملیات و اندازه گیری هاست که به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از :

عملیات صحرایی : شامل شناسایی        . انتخاب        کار و ایستگاه های اندازه گیری طولها و زوایا .
محاسبات : انجام محاسبات لازم با توجه به اندازه گیری های به دست آمده .
تهیه ی نقشه : انتقال اندازه گیری های انجام شده روی صفحه با توجه به محاسبات حقیقی و مقیاس مورد درخواست .
 
تقسیم بندی کلی نقشه برداری :
علوم نقشه برداری یا Topography   در حالت کلی به دو رشته اساسی تقسیم می شود که عبارتند از :
الف ) Topologies : که مربوط به کیفیت تشکیل زمین ( لایه های سطح زمین ) می شود و از بحث ما خارج است .
ب )                  : که مربوط به فنون اندازه گیری و تعیین مرز ظاهری زمین می باشد .
 
اهمیت مورد استفاده نقشه برداری :
 نقشه برداری یکی از قدیمی ترین تکنیک های مورد استفاده ی بشر بوده و از آن برای تعیین حدود            استفاده می کرده است . امروزه از نقشه برداری برای عملیات ساختمانی ، ایجاد راه ها ، شاه راه ها و راه های آهن ، ایجاد پلها ، تونل ها ، نهر ها ، سد ها ، تأسیسات ، منابع آبی ، امور کشتیرانی ، کشاورزی ، مهندسی معادن و زمین شناسی ، جنگل داری و حتی حفظ آثار باستانی ، و تشخیص جرائم در تصادفات رانندگی استفاده می شود .
 
عملیات نقشه برداری :
نظر به گسترده بودن دامنه ی نقشه برداری امروزه مانند سایر          آن را به شاخه های مختلف تقسیم کرده اند که به قرار زیراند :
۱ ) نقشه برداری ژئودزی  و میکرو ژئودزی : علمی است که در مورد شکل ، ابعاد و تغییرات سطح زمین بحث می کند ولی نقشه برداری ژئودزی ایجاد یک استخوان بندی دقیق و محکم از اندازه گیری هایی با طولهای بلند می باشد که به صورت مثلث هایی که یک کشور را پوشش می دهند و به آن شکل ژئودزی می گویند که برای کارهای کوچک مثل ساختن یک سد و یا ساختمان نیز یک شبکه ی ژئودزی ایجاد می شود که به آن میکرو ژئودزی می گویند .
۲ ) نقشه برداری مسطحاتی ( پلانی متر ) و ثبتی املاکی : در این نقشه طولها و عرض ها نشان داده می شود که به آن پلان نیز گفته می شود .
ثبتی املاکی: تعیین زمین و مالکیت های آن و موضوع خدمات شهری و سامان دهی اقتصادی و مالیاتی احتیاج به نقشه هایی دارد که با نقشه های ثبتی املاکی و حقوقی ( کلاستر ) می گویند .
۳ ) نقشه برداری ارتفاعی (آلتی متری) : در این نقشه برداری فقط ارتفاعات نشان داده می شود و برای تعیین برشها به کار می رود .
۴ ) نقشه برداری توپوگرافی :  هر گاه در یک نقشه وضع ارتفاعی و وضع مسطحاتی یک زمین نیاز باشد به آن نقشه های توپوگرافی می گویند که در این نقشه ها ارتفاعات معمولاً با خطوط  تراز  یا منحنی میزان مشخص می شود . که این خطوط بیان کننده ی نقاطی با ارتفاع یکسان می باشد


تعداد صفحات : 64 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,